Aika hyvin osasimme varautua, että pennut syntyvät juuri perjantaina 30.4, koska loppuodotus meni aivan samalla lailla kuin edellisten pentujenkin, jotka myös syntyivät 62 vuorokauden kohdalla astutuksesta.

Torstaina 22.00 aikaan alkoi selvemmät supistelut jotka jatkuivat sitten läpi yön. Vähän ennen aamu viittä Kitta siirtyi pentulaatikkonsa (Ei suostunut ensimmäiseten eikä näiden pentujan aikana, ennen kuin alkoi synnyttämään, niin edes käymää laatikossaan, mutta näin se vaisto sinne kuitenkin taas ajoi)

klo: 5.00 syntyi ensimmäinen pikkuinen uros joka painoi 300g,

20min tästä syntyi toinen uros 320g ja kuuden jälkeen syntyi kovan ponnistelun jälkeen isoin uros 360g. Tämän kanssa Kitta teki kovan työn, mutta saatiinhan tämäkin musta poika ulos. Mamma kysyi Kitalta , että tässäkö ne ultran lupaamat kolme pentua nyt oli...

mutta mutta mutta, missä se Mamman tyttö viipyyyy. Vatsasta päätellen jotain oli kyllä vielä tulossa. puoli kadeksan aikaan melkein huomaamatta syntyi 340g narttu pentu, ja kyllä Mammaa hymyilytti ja Kittakin katsoi sillä ilmeellä, että pidin vaan vähän jännityksessä :) Hetki tästä alkoi taas tapahtumaan ja aivan pikimusta 300g uros näki päivänvalon. 

 

Tässä se komia katras nyt on, sama määrä kuin viimeksi. Hyvin kitta pesi ja putsasi pentunsa ja jokainen alkoi välittömäsi imeä tissiä. Väkisin sai illalla ja aamulla Kitan pissalle viedä, ja kova kiire oli takaisin.

Kyllä Kitta tuntee hyvin emäntänsä ja isäntänsä, kuunnellut on tarkkaan toiveita millainen tyttö meille kotiin jätetään. Kovasti meni vaan ristiin pyynnöt, joten ajatteli varmaan että helpompi tehdä vaan yksi tyttö, ni ei tule ukolle ja mammalle kinaa :)

Mamma yrittää pyhien aikana ottaa parempia kuvia pikkukoirista